NEW: Sixton Peak Resolute Lijn

Milieuvriendelijke veiligheidsschoenen
De Resolute lijn is een dier- en milieuvriendelijke schoenenlijn. De schoenen zijn namelijk ledervrij en de lijmen zijn op waterbasis. De voering, inlegzool, veters en labels zijn gemaakt van gerecyclede petflessen.

Demping +30%
De D3O® demping beschermt tegen en vermindert belastingpieken tot wel 300 newton. Het inzetstuk van de D3O® is gemaakt van geavanceerde polymeer en ontwikkeld volgens een innovatieve procedure. D3O® absorbeert energie en voert energie af welke ontstaat bij elke stap.

Stabiliteit + 50%
De Resolute lijn biedt veel stabiliteit en ondersteuning doordat het Stabil Active cambreur is verwerkt in het D3O® inzetstuk in de zool. Dit inzetstuk loopt van onder de hak tot onder de voetboog. De voetboog wordt optimaal ondersteund met een sublieme afwikkeling als gevolg.

Ook de combinatie met de Dynamic HC Control verhoogd de stabiliteit en een juiste positionering van de voet op de loopzool. Daarnaast biedt deze bescherming voor impacts van buitenaf. Deze combinatie voorkomt vermoeide voeten en blessures op lange termijn

Een nieuw, revolutionair concept dat is ontwikkeld in samenwerking met D3O. De stabiliteit van de voet en de demping wordt verbeterd bij iedere stap door gebruik van StabilActive en DynamicHCcontrol in combinatie met het zeer effectieve D3O materiaal dat is verwerkt in de zool.

Het resultaat van deze combinatie is een unieke ervaring op het gebied van draagcomfort en veiligheid met als uiteindelijk resultaat vermindering van vermoeide voeten en klachten. Lichte, sportieve (bouw)schoenen uitgevoerd met technische materialen met een ESD bescherming.

Voordelen van de Resolute collectie;

– Diervriendelijk, 100% vrij van dierlijke materialen, ledervrij, lijm op waterbasis
– Milieuvriendelijke voering, inlegzool, veters & labels. Toekomstige modellen ook loopzool, upper, veiligheidszool 80% Eco-Green
– plus 30% schokdemping D3O technologie
– plus 50% stabiliteit D3O Dynamic control, Stabil active
– 100% duurzaam / werkzaam

Bekijk hier de gehele Sixton Peak Resolute collectie

Specificaties 
De upper is van Microfiber met een rubberen of een suède look. Microfiber kunt u vergelijken met een soft shell jas. Qua trekkracht, slijtvastheid en ademend vermogen is het vergelijkbaar met leder. Microfiber is duurzaam, onderhoudsvrij, licht van gewicht en biedt qua design vele mogelijkheden. De veiligheidsneus bestaat uit een mix van glasvezel en kunststof.

De veiligheidszool is van Kevlar, hierdoor zijn de schoenen licht van gewicht, buigzaam en minder gevoelig voor kou en warmte. De verwisselbare comfortabele inlegzool, (die zich naar de voet vormt) is zacht, ademend, slijtvast, antibacterieel en heeft een goede schokdemping. De Resolute lijn biedt een allround sportieve werkschoenenlijn met een geïnjecteerde kruipneus en een goede PU/PU SRC antislip loopzool met een subtiel hakje/laddergrip.

Google-Beoordeling
4.6
Gebaseerd op 17 recensies
js_loader