Toont alle 14 resultaten

Veilig en comfortabel werken met Sixton veiligheidsschoenen

De schoenen van Sixton staan voor veilig en comfortabel werken, zonder daarbij in te leveren op stijl. De collectie is toonaangevend en onderscheidend. Met diverse lijnen biedt de Italiaanse producent een overtuigende veiligheidsschoen voor werkzaamheden in elke branche. Sixton luistert naar de wensen van afnemers en dragers én vertaalt deze met geavanceerde technieken als Outdry en Duo microfiber hielvoering (anatomisch gevormd) naar steeds betere producten. Het allerbeste uit de Italiaanse markt, met voor elke situatie een sterke, degelijke schoen. Dat is Sixton Peak.

Top
Wol / Thinsulate / DHry
Top
Wol / HDry
Top
3DAir / HDry
Top
3DAir / HDry
HDry / Primaloft / Las Laars

Sixton Peak veiligheidsschoenen zijn écht waterdicht

Outdry® zorgt voor een revolutie in het concept van waterbestendig schoeisel. Outdry is een technologie voor het waterbestendig maken van schoeisel. Dankzij een uniek lamineringsproces wordt het zeer fijne Outdry membraan gelijkmatig aangebracht tegen de binnenkant van het buitenmateriaal. Elk punt waar water in het schoeisel binnen zou kunnen dringen wordt perfect gedicht.

Veiligheidsschoenen voor zware industrie

Veiligheidsschoenen van Sixton voor de zware industrie zijn gemaakt voor kou, nat weer en zware omstandigheden. Voorzien van de beste kwaliteit leer en zolen voor optimale performens met hoge comfort.

Veiligheidsschoenen voor de lichte industrie

Veiligheidsschoenen van Sixton voor de lichte industrie zijn ontworpen voor zowel indoor als outdoor werkomgevingen en bieden optimaal loopcomfort voor verschillende ondergronden. De schoenen voor deze industrie zijn vaak licht van gewicht en gemaakt van sterke materialen zoals microfiber. Sixton biedt een ruime keuze in functionele schoenen met een vlotte en sportieve uitstraling die voldoen aan de veiligheidsvoorschriften.

Veiligheidsschoenen voor de schoonmaak en voedingbranche

Schoenen, veiligheidssneakers of instappers voor de schoonmaak en voedingsbranche bieden de drager de hele dag een optimaal loopcomfort en zijn voorzien van bescherming. De zolen van de schoenen bieden een goede anti-slipweerstand en zijn geschikt voor alle soorten oppervlakken.

Advies bij het bestellen van uw Sixton veiligheidsschoenen

Zoals u ziet bestaat ons assortiment aan Sixton veiligheidsschoenen uit verschillende modellen. Welk model u het beste kunt kopen hangt af van uw persoonlijke smaak, maar vooral van waarvoor u de schoenen nodig heeft. Bij dat laatste adviseren wij u graag. Neem voor persoonlijk advies contact op door te bellen naar 033 489 32 53. Heeft u reeds uw keuze gemaakt? Dan kunt u de schoenen natuurlijk direct bestellen via onze webshop.