Sixton Peak Just Grip, sneller en veiliger bewegen

Werk jij op een gladde vloer? Wij hebben de oplossing voor je! Niemand wil uitglijden en letsel oplopen. Maar in sommige werkvelden heb je daar wel kans op. Sommige vloeren mogen geen of weinig groeven hebben ivm de hygiëne. Wanneer er dan water of bijvoorbeeld meel op valt kan de vloer best glad worden. Daarom hebben wij de Just Grip en Just Grip Lady-lijn ontwikkeld. De nieuwe Just Grip Lijn presteert niet alleen uitzonderlijk goed wat betreft slipweerstand (slip resistentie, SRC) volgens de richtlijn EN ISO 20344:2011, maar scoort ook 4 sterren op het gebied van gezondheid en veiligheid.

Download de brochure over de Just Grip van Sixton Peak.

Just Grip
De werkschoenen uit de Just Grip / Just Grip Lady-lijn bieden maximale grip, stabiliteit, balans en comfort met name bij gebruik op natte en vervuilde ondergronden. De kans op uitglijden en daaruit voortvloeiende bedrijfsongevallen wordt aanzienlijk verminderd door de vernieuwde en verbeterde PU-Rubber Vibram® Coltello loopzool met zeer hoge SRC-antislipwaarden. Deze loopzool heeft een verfijnd profiel met veel reliëf met scherpe randen, variërende diktes en zeer goede vloeistof afvoer kanalen. Deze hightech presterende loopzool is door de HSE, Testing and Monitoring Organization, beoordeeld met 4 uit 5 sterren. De werkschoenen uit de Just Grip-lijn zijn licht van gewicht, soepel, comfortabel en hebben een hoog ademend vermogen. De uppers zijn eenvoudig schoon te maken.

Sneller en veiliger bewegen
De Just Grip lijn is speciaal ontwikkeld ter bevordering van de werkomstandigheden en veiligheid van iedereen die vaak werkzaamheden moet uitvoeren op natte oppervlakken.
Dat was dan ook de insteek van het ontwerp van de VIBRAM® Coltello-zool die is uitgerust met een profiel dat is voorzien van reliëf met scherpe randen en gemoduleerde diktes, die als het ware kanalen vormen voor afvoer van vloeistoffen. De anatomische Five 4 Fit-inlegzool met memory-foam, eenvoudig te reinigen leder en de zachte waterbestendige materialen met ademend vermogen, vormen de comfortabele basis van deze schoenen.

Maximale grip
De Just Grip lijn is met name bedoeld voor koks, bar- en bedieningsmedewerkers en andere medewerkers in de horecasector die langdurig staand moet werken. Op verontreinigde, natte vloeren zorgt de VIBRAM® Coltello-zool dan ook voor ongekende grip en stabiliteit. Dankzij het door Sixton Peak® ontwikkelde H.ABC® -techniek vormen deze schoenen ook de perfecte oplossing tegen het risico van besmetting in werkomgevingen waar HACCP-richtlijnennageleefd moeten worden.
 
De perfecte oplossing in uiteenlopende werkomgevingen. Door het ontwerp, het lichte gewicht en het comfort dat wordt geboden door de anatomische vorm van de inlegzool, in combinatie met elektrische (ESD) en antibacteriële (H.ABC®) eigenschappen, zijn deze schoenen uit de Just Grip lijn ideaal voor sectoren als:

  • Horeca
  • Automobiel- en onderdelenbranche,
  • Logistieke en lichte industrie
  • Facilitaire dienstverlening en ESD beschermende omgeving
Google-Beoordeling
4.6
Gebaseerd op 17 recensies
js_loader