Levering en retouren

Levering
Uw levering zal doorgaand binnen 2 tot 5 werkdagen worden geleverd. De levering is afhankelijk van de voorraad. Indien de levering langer duurt nemen we contact met u op voor een oplossing.

Retouren
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd.

Indien u gebruik maakt van een retour, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

1. Retour aangeven

Stap 1: geeft u uw retour aan via het email formulier.
Stap 2: retour ingeven via vervoerder
Stap 3: geef het pakket af bij de vervoerder

1. Geef hieronder je retour aan via het formulier. Op deze manier weten we dat er een retour aankomt en maken we het in orde zodra de spullen retour zijn.


    Alle velden invullen svp.

    2. Retour ingeven

    2. Hier kunt u uw retour ingeven bij de vervoerder. Vul je postcode en het ordernummer of Track & Trace nummer in en retourneer je bestelling in enkele stappen

    3. Daarna kunt u het pakket afgeven bij de vervoerder.

    Retour ingeven via vervoerder