Verzending en levertijd

Uw levering zal doorgaand binnen 2 tot 5 werkdagen worden geleverd. De levering is afhankelijk van de voorraad. Indien de levering langer duurt nemen we contact met u op voor een oplossing.

Geen track & trace meer?

Als er geen track en trace meer zichtbaar is op de verpakking, of u heeft de verpakking niet meer, dan kunt u altijd het nummer terug vinden in de mail communicatie die wij tijdens uw zending toesturen. Hierin staat het track en trace nummer vermeld.

Als u echt geen track en trace nummer meer kunt vinden dan is dat ook geen probleem, dan moet je zelf zorgen dat het pakket retour komt inclusief de pakbon naar onderstaand adres:

Sixtonwinkel.nl
Oude Vlijmenseweg 190D
5223 GT  ‘s-Hertogenbosch

Retour sturen

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd.

Indien u gebruik maakt van een retour, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retour aanmelden verzenden

Geef u uw retour aan via het email formulier hieronder. U ontvangt binnen 2 werkdagen een mail met het gratis retour etiket. Stuur het pakket retour bij de opgegeven vervoerder. Zodra het pakket is ontvangen controleren wij de zending maken en storten het bedrag retour.


    Alle velden invullen svp.