Sixton werkschoenen

Wij willen jou het beste leveren van de Italiaanse markt. Al 25 jaar zijn wij een vertrouwd merk waar je terecht kan voor kwalitatieve en comfortabele schoenen. Maar wij zijn ook innovatief en gaan met de tijd mee. Wij streven naar vernieuwing met de kwaliteit die je van ons gewend bent. We luisteren hierbij zorgvuldig naar onze klanten met een scherp oog voor waar de perfecte degelijke schoen aan moet voldoen. Wij leveren Italiaanse klasse in combinatie met comfortabel werkplezier en veiligheid. Onze schoenen zijn gemaakt met italiaanse finesse en vakmanschap. Onze Italiaanse ontwerpers werken met meest geavanceerde technieken en eigenschappen waardoor wij de meest overtuigende veiligheidsschoen produceren. Wij brengen jou een unieke schoen gemaakt met passie en een groot oog voor detail. Wij maken voor jou werkschoenen die lichtgewicht en flexibel zijn, duurzaam en kwalitatief. Dat is waar onze schoenen voor staan. Dat is waar Sixton voor staat.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.


Sixton werkschoenen

In je werkdag wil je je vooral concentreren op de taken van de dag, wil je met passie werken en alles geven. Je wil je geen zorgen hoeven te maken over wat je aan hebt en hoe veilig en comfortabel je schoenen zijn. Wij nemen deze zorgen van je weg en laten je onbekommerd je werkdag in gaan met schoenen die nooit teleurstellen. Sixton luistert naar jou! Veiligheidsschoenen van Sixton zijn gemaakt met grote vakbekwaamheid door onze italiaanse producent. Onze schoenen zijn ideaal is voor het werken in alle industrieën. Van transport tot in de bouw of de horeca; Wij komen altijd met de schoen die bij jou en jouw situatie past. Werk je nu binnen of buiten, weer of geen weer. Veiligheidsschoenen van Sixton zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Kou, hitte, regen, onweer, wij hebben de producten die geschikt zijn voor jouw werkomgeving. Al onze schoenen zijn namelijk volledig waterdicht en gemaakt van het allerbeste leer.

Overtuigende veiligheidsschoen

Wat onze werkschoenen bijzonder maakt zijn de geavanceerde eigenschappen. Sixton werkschoenen zijn anatomisch gevormd en hebben een duo microfiber hielvoering en een composiet veiligheidsneus en bieden hierdoor perfecte bescherming voor uw voeten. Het merk Sixton Peak komt met de perfecte veiligheidsschoenen om comfortabel te werken. Wij hebben een ruim assortiment die diverse lijnen biedt aan onze klanten. Van lage modellen tot een hoog model, met kwalitatieve voering en gemaakt van duurzame producten door onze Italiaanse maker. Maar onze schoenen zijn niet alleen functioneel en veilig, wij proberen constant nieuwe sportieve en elegante modellen te maken, want het oog wil ook wat. Wij maken graag een veiligheidsschoen die je wil dragen, waar jij je goed in voelt. Voor ieder is er wat wils om comfortabel en veilig te kunnen werken. Want veiligheid staat voorop.

Wacht niet langer

Sixton werkschoenen zijn een deel van je werkkleding en je werkdag. Comfortabel werken was nog nooit zo makkelijk en veilig. Sixton biedt een snelle levering op alle schoenen waardoor je jouw schoenen binnen een mum van tijd op de stoep hebt. Shop de perfecte werklaarzen snel in je winkelwagen en je werkdag kan beginnen.